مصرف عناب میتواند به جلوگیری از یبوست، گرفتگی، نفخ بیش از حد و همچنین شرایط شدید دستگاه گوارش کمک کند.
از هرکدام ۵ گرم در یک لیتر آب به مدت ۱۰ دقیقه جوشانده صاف کنید و روزی سه فنجان میل کنید.
همانطور که مشاهده کردیم، خواص عناب تازه برای سلامت بدن بسیار زیاد است. و تمام چیزی که باید درک کنیم این است که چهطور آن را در زندگی روزمرهمان استفاده کنیم.
در طب سنتی از میوه عناب به عنوان یک آرام بخش طبیعی برای درمان استرس، اضطراب و افسردگی استفاده می شود.
عناب برای درمان سرماخوردگی و بیماریهای ریوی مفید است.
در طب سنتی عناب برای بهبود عملکرد خواب توصیه میشود. تحقیقات جدید نشان میدهد که این میتواند ناشی از آنتیاکسیدانهای معتبر باشد.
افراد سرد مزاج ممکن است با مصرف عناب دچار نفخ و تولید گاز در معده شوند که برای رفع این مشکل بهتر است عناب را به همراه مویز مصرف کنند.
یک شربت خوب مخصوص سرفه و سینه درد و خلط آور و ملین: عناب + انجیر + کشمش + خرما از هر کدام ۵۰ گرم در یک لیتر آب جوشانده صاف نموده روزی ۳ فنجان میل شود.
شبکه اجتماعی آشپزی و شیرینی پزی غذالند با تمرکز بر گردآوری هنر آشپزی اقوام ایرانی در بستر یکپارچه تحت وب قصد دارد تا دانشنامه برخط انواع دستپخت قومیتها از ترک، کُرد، بلوچ، عرب تا فارس و ترکمن بوده و بستری باشد برای به اشتراک گذاری هنر آشپزی افراد خبره و بنام این حوزه.
یکی از بهترین دمنوشهایی که میتوان با عناب درست کرد، دمنوش عناب و زرشک است که بهعنوان یک دمنوش بسیار پرطرفدار شناخته خاصیت عناب چیست میشود.
عناب میوه درخت کوچک و گرمسیری است که ارتفاع آن تا ۱۰ متر نیز می رسد. نوعی از این درخت مستقیم و باریک است و نوعی دیگر بصورت کج بالا می رود .
بهصورت رایج و معمول میوه عناب بهصورت تازه و خشک در میهمانیها مصرف میشود.
عنابها اندازهها و شکلهای مختلفی دارند که به نوع آن بستگی دارد. قطر هر میوه حدود ۳ تا ۶ سانتیمتر است. میوهها ابتدا پوسته سبزی دارند اما بهمرور و هر چه خشکتر میشوند رنگشان به سرخ تیره تغییر مییابد و نهایتا رطوبتش کاهش یافته و مانند خرمای خشک چرکیده میشود.
عناب برای درمان کم خونی و بهبود گردش خون در بدن مفید است؛ میوه عناب حاوی مقادیر قابل توجهی آهن و فسفر است که باعث افزایش تولید گلبول های قرمز و بهبود گردش خون در بدن می شود.